Veste incredibilă. Jador se însoară. Cine este femeia care i-a dat viața peste cap manelistului

Fanele lui Jador sunt în lacrimi. Jador se însoară. O singură femeie a putut să-l facă să-și dorească asta.

I-a sucit mințile artistului. Jador se însoară. Pentru ea ar face orice pe lumea asta.

Veste incredibilă. Jador se însoară. Cine este femeia care i-a dat viața peste cap manelistului

E atât de îndrăgostită de ea, încât ar lăsat oricând burlăcia. Cine este femeia care pur și simplu i-a luat mințile lui Jador? Se numește Georgiana și a fost fost iubita artistului. Care, a iubit-o atât de mult, încât ar face orice să se reîntoarcă la el. În plus, a scris o piesă despre ea și spune că își dorește din tot sufletul să îl ierte și să se întoarcă la el.

jador

Georgiana este iubirea vieții mele

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a declarat Jador.

Citește și  Bianca Drăguşanu a sărit la gâtul lui Carmen Harra. Blonda a luat foc după predicțiile făcute de clarvăzătoare

Cine este însă fermecătoarea Georgiana? O fată, simplă, dar care i-a demonstat lui Jador ce înseamnă să fii iubit. Doar că el a înșelat-o, motiv pentru care tânăra a renunțat la relația pe care a avut-o cu cântărețul. Dar Jador o adoră și spune că ar fi în stare să renunțe oricând la burlăcie ca să fie împreună cu ea toată viața. „A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte.

El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune, susține voice over Romania. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație. Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”, au declarat două vloggerițe, potrivit impact.ro.

Citește și  Fuego face dezvăluiri șocante despre cele mai dureroase lucruri din viață

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.