Vestea a surprins tot showbizz-ul. Laurette s-a măritat

A tot căutat bărbatul perfect și acum l-a găsit. Laurette a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a măritat.

Frumoasa Laurette a umblat undeva prin lume și l-a așteptat pe cel pe care și l-a dorit o viață întreagă. L-a găsit și acum s-a măritat.

Vestea a surprins tot showbizz-ul. Laurette s-a măritat

Când s-a aflat pentru prima dată că Laurette ar avea o relație cu Pozzy, producătorul alături de care a scos o piesă, mulatra nu a recunoscut. Acum, aceasta a șocat întreaga lume când a anunțat că s-a măritat. ”De azi mi-am schimbat numele, dar în același timp vreau să-mi schimb și destinul…. Am ales un om bun și minunat, care a fost mereu lângă mine, atât la bine, cât și la greu… Un om care merită toată iubirea și respectul meu… Un om care nu s-a lăsat bătut și a luptat din răsputeri să-i fiu alături… un om bun și credincios, de asta aveam nevoie”, sunt rândurile scrise de artistă pe Facebook! Laurette s-a măritat!

laurette

Să fi glumit, să nu fi glumit…

Ulterior, Laurette a lămurit povestea, continuând: ”Am glumit!”. Imediat, internauții au sărit cu tot felul de comentarii: ”Nu mai sta cu capul în nori, coboară pe pământ”, ”Meriți ce este mai bun”, au spus fanii. ”Chiar am crezut…. dar în primul rând destinul tău îți este schimbat de când ai născut….copilul tău e cel mai de preț și de abia după copil poate urma acel cineva!”, au notat alte persoane care o iubesc pe vedetă.

Și-a cunoscut tatăl la televizor

Cu câțiva ani în urmă, Laurette și-a cunoscut tatăl la ProTV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Happy Hour. Aceasta a fost pusă față în față cu bărbatul pe care nu l-a văzut de când ea avea doar patru luni. „Uneori am simțit lipsa tatălui meu, dar mama a avut grijă să-mi fie și mamă și tată. Poate dacă era și tata lângă noi, i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine”, a declarat acesta potrivit Mediafax.

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.