Vestea care a zguduit America. Donald Trump divorțează

La puțin timp de când a pierdut șefia Americii, fostul lider de la Casa Albă, trece printr-un alt moment greu. Tabloidele anunță că Donald Trump divorțează.

Se pare că Melania și Donald Trump divorțează. De ce au ales cei doi să meargă pe drumuri diferite.

Vestea care a zguduit America. Donald Trump divorțează

Potrivit Daily Mail, soția lui Trump negociază în acet moment o înțelegere post-nupțială astfel încât Barron să poată obțină partea egală din averea lui Trump. Informația a fost dată de fosta asistentă Stephanie Wolkoff. Sursele spun că, surprinzător, atunci când Donald Trump a câștigat în 2016, Melania Trump a fost de supărată. Mai mult, aceasta a izbucnit în plâns. În acest moment, presa din America spune că cei doi au dormitoare separate și o „o căsătorie tranzacțională”. Dar, de-a lungul timpului, Melania, în vârstă de 50 de ani a spus mereu că are „o relație excelentă” cu soțul ei, în vârstă de 74 de ani.

donald si melania trump

Vroia să-l părăsească pe Trump de acum patru ani

Totodată, presa spune că Melania Trump  vroia să-l părăsească pe Trump încă dinainte de alegerile din 2016. Acest lucru nu s-a întâmplat pentru că Trump ar fi șantajat-o pentru a nu divorța.  „Ea numără literalmente clipele care o despart de un divorț”, a declara Omarosa Manigault Newman. Ea mai spune că Donald Trump o presează pe soția sa să nu divorțeze până nu își termină mandatul la Casa Albă.

Donald a precizat că dacă Melania îndrăzneşte să ceară divorţul şi încearcă să-l umilească atâta timp cât este preşedinte, el va găsi o modalitate de a o deporta în patria sa, Slovenia, de a-i invalida cetăţenia, în cel mai mare secret. Este un bărbat răzbunător. Nu va ezita să o pedepsească şi să o priveze de toate”, a susținut Newman Omarosa, fostul director de comunicare al Casei Albe. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și dacă Donald Trump va fi acum de acord cu despărțirea.

 

v

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.