26 27

Vica Blochina a suferit o operație! Cine este bărbatul misterios care i-a fost alături la spital

Vica Blochina a fost operată ieri, înainte de marea finală Survivor România 2023, care are loc miercuri, 24 mai, la PRO TV. Vedeta a explicat în mediul online ce intervenție chirurgicală a suferit, dar a spus și cum se simte.

Vedeta le-a povestit fanilor săi că a suferit o operație de micșorare a stomacului. Aceasta s-a îngrășat în jur de 15 kilograme, drept urmare, a devenit nemulțumită de aspectul ei fizic.

Iar lucrurile s-au înrăutățit după Survivor România, unde a slăbit enorm.

Ieri, Vica s-a putut întoarce acasă, iar bunul său prieten Florin Burescu a mers la spital pentru a o ajuta. Designerul, care îi calcă pe urme lui Cătălin Botezatu, a fost alături de vedetă în momentul externării și a avut grijă ca blondinei să nu îi lipsească nimic.

„Vica a fost externată, ieri, din spital. Florin Burescu a mers și a luat-o. Nu, nu sunt împreună, doar sunt buni prieteni. Vica acum este super bine, se pregătește pentru vară, vrea să arate foarte bine pentru ea. A încercat foarte multe diete să slăbească, dar nu a reușit, pentru că este prea pofticioasă.

Citește și  Măruță a intrat în dizgrația mai marilor ProTV. Vor să-i înlocuiască emisiunea

Îi este foarte greu să slăbească, vrea să slăbească vreo 8-9 kilograme am înțeles, doctorul i-a zis că într-o lună, o lună și jumătate o să se întâmple această minune, după care trebuie să țină un regim alimentar sănătos.

A făcut operația laparoscopic, se simte foarte ok. Prima lună este numai pe supe și lichide. Nu are nimic altceva voie. Ieri a fost în Herăstrău și a făcut o tură de parc, au declarat surse apropiate din anturajul vedetei pentru click.ro.

Florin Burescu se bucură de o carieră de succes în lumea modei.

”Am trecut prin milioane de cure de slăbire”

Fosta dansatoare de la melody a transmis că și-a dorit ca doctorul să-i facă gastric sleeve, adică o operație de reducție a stomacului, însă nu a putut face această intervenție, deoarece are mai puține kilograme decât ar trebui pentru procedură.

Intervenția pe care am făcut-o eu este una pentru oamenii care sunt supraponderali, dar nu sunt obeji. Eu am avut undeva la 15 kilograme în plus.

Simt nevoia să împărtășesc asta, pentru că sunt sigură că mulți oameni și multe femei trec prin perioada prin care am trecut și eu, prin depresii, că nu ești mulțumit cu tine, cum arăți, nu poți să slăbești.

Am trecut prin milioane de cure de slăbire, adică am trecut printr-o perioadă foarte stresantă și am simțit nevoia să fac acest pas, iar acum sunt cel mai fericit om din lume.”, a conchis fosta dansatoare.

Vica Blochina (47 de ani) și Victor Pițurcă (66 de ani) au format un cuplu timp de 16 ani.

Citește și  Marcela Fota a recunoscut  că are iubit. Cine e cel care i-a furat inima cântăreței

Cei doi au împreună un băiat, Edan, care are acum 15 ani și a luat o decizie importantă.

Deși a locuit până la această vârstă alături de mama lui, adolescentul a plecat la Victor Pițurcă și a hotărât să se mute definitiv la fostul selecționer al României.

Fostul selecționer Victor Pițurcă (66 de ani) este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria (62 de ani), alături de care are doi copii, Claudia și Alexandru.