Vica Blochina, prima reacție după ce a fost eliminată de la Survivor

Seara trecută, Jorge a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale, iar fosta lui Victor Pițurcă a fost, de asemenea, nevoită să plece acasă. Vica Blochina a precizat că showul de la ProTV a reprezentat cea mai grea experiență din viața ei. După anunțul lui Pavel, blonda le-a mulțumit atât colegilor săi de echipă, cât și Războinicilor, alături de care a petrecut peste 30 de zile.

Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demotivez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv , dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa.

Mi-am dorit. M-am rugat la Dumnezeu, astăzi, să rămână Ada în competiție, pentru că știam că are nevoie să stea aici. Survivor România, cu vasta mea experiență de reality, este cea mai grea competiție, pentru oricine. Eu cred că e cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă. Sunt foarte fericită că am cunoscut oamenii ăștia. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am avut echipa adversă de Războinici, care sunt minunați. A făcut față, deci mi-a plăcut foarte mult

Citește și  Ciprian Napi, liderul clanului Rinu, primește mii de euro ca să-și cumpere mâncare