26 27

Vica Blochina s-a operat! Ce i s-a întâmplat: ”Am trecut printr-o perioadă foarte stresantă”

Vica Blochina a fost operată ieri, înainte de marea finală Survivor România 2023, care are loc miercuri, 24 mai, la PRO TV. Vedeta a explicat în mediul online ce intervenție chirurgicală a suferit, dar a spus și cum se simte.

Vedeta le-a povestit fanilor săi că a suferit o operație de micșorare a stomacului. Aceasta s-a îngrășat în jur de 15 kilograme, drept urmare, a devenit nemulțumită de aspectul ei fizic.

Iar lucrurile s-au înrăutățit după Survivor România, unde a slăbit enorm.

”Eu am vrut să fac gastric sleeve, dar nu s-a putut deoarece nu am avut kilograme suficiente. Intervenția pe care am făcut-o eu este pentru oamenii supraponderali, dar nu sunt obezi. Eu am avut undeva la 15 kilograme în plus. (…)

O să povestesc totul pe YouTube, simt că sunt multe femei care trec prin depresii, când nu ești mulțumit cu tine și nu poți să slăbești, am trecut prin sute de cure de slăbire, am fost și la Survivor unde am slăbit 7 kilograme și am pus 13 înapoi.

Am trecut printr-o perioadă foarte stresantă și am simțit nevoia să fac acest pas și vreau să vă spun că sunt cel mai fericit om din lume”, a fost mesajul transmis de Vica Blochina, după intervenția chirurgicală suferită.

Citește și  La așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Viviana Sposub îi ia apărarea Andreei Bălan

Foștii concurenți revin la Survivor 2023 în marea finală

Ca și în sezoanele trecute, foștii concurenți din acest sezon revin în Republica Dominicană pentru a-i susține pe finaliști. Anunțul a fost făcut în jurnalul lui Daniel Pavel de la Survivor 2023.

„Ca de fiecare dată, aceștia ni se vor alătura și abia aștept să îi revăd, să le dau șansa să ne spună cum a fost viața pentru ei după show și să ne amintim cu drag de momentele prin care au trecut.

Un lucru le va fi comun – Survivor este o experiență de viață, crucială, care schimbă tot ceea ce știai și gândeai despre limitele umanului și supraviețuire. Așa că sunt absolut convins că îi vom vedea schimbați și mai motivați ca niciodată în tot ceea ce fac”, a zis prezentatorul.

Citește și  De ce fug bărbații de Raluca de la Bambi. Artista e din nou singură

”Am trecut prin milioane de cure de slăbire”

Fosta dansatoare de la melody a transmis că și-a dorit ca doctorul să-i facă gastric sleeve, adică o operație de reducție a stomacului, însă nu a putut face această intervenție, deoarece are mai puține kilograme decât ar trebui pentru procedură.

Intervenția pe care am făcut-o eu este una pentru oamenii care sunt supraponderali, dar nu sunt obeji. Eu am avut undeva la 15 kilograme în plus.

Simt nevoia să împărtășesc asta, pentru că sunt sigură că mulți oameni și multe femei trec prin perioada prin care am trecut și eu, prin depresii, că nu ești mulțumit cu tine, cum arăți, nu poți să slăbești.

Am trecut prin milioane de cure de slăbire, adică am trecut printr-o perioadă foarte stresantă și am simțit nevoia să fac acest pas, iar acum sunt cel mai fericit om din lume.”, a conchis fosta dansatoare.

Vica Blochina (47 de ani) și Victor Pițurcă (66 de ani) au format un cuplu timp de 16 ani.

Citește și  Cum îi păstrează Simona Florescu amintirea vie lui Ion Dichiseanu, la aproape doi ani de la moarte: „Încercăm să readucem...”

Cei doi au împreună un băiat, Edan, care are acum 15 ani și a luat o decizie importantă.

Deși a locuit până la această vârstă alături de mama lui, adolescentul a plecat la Victor Pițurcă și a hotărât să se mute definitiv la fostul selecționer al României.

Fostul selecționer Victor Pițurcă (66 de ani) este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria (62 de ani), alături de care are doi copii, Claudia și Alexandru.