Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte. Ce a spus Victor Slav despre actuala sa iubită

Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu este una cât se poate de normală. Cei doi se poartă ca niște părinți responsabili, pentru ca micuța Sofia să nu simtă lipsa vreunuia.

Este pentru prima dată când Victor Slav vorbește despre actuala sa iubită. Dar și despre modul în care reușește să își crească fetița, împreună cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte. Ce a spus Victor Slav despre actuala sa iubită

Se înțeleg foarte bine, chiar dacă sunt divorțați, atât Bianca cât și Victor organizându-se astfel încât micuța Sofia să nu ducă lipsă de nimic.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă. „Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării”, a povestit Victor Slav, în emisiunea Vorbește lumea.

sofia si bianca

Are o relație de un an și patru luni

Cu un an și patru luni în urmă, Victor a cunoscut-o pe femeia care l-a făcut fericit și trăiește o frumoasă și liniștită poveste de dragoste. „Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a spus Victor Slav la PROTV.

Bianca Drăgușanu, sărbători de iarnă în Dubai

Anul acesta, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să ia o pauză de la tot și să petreacă sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de mama sa și de micuța Sofia. O să o iau pe Sofia și poate și pe mama pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români.’, a transmis Bianca Drăgușanu la Teo Show. În plus, vedeta spune că s-a gândit bine la faptul că și-ar putea extinde afacerile în această zonă. ‘Să știi că am meditat câteva zile și toți prietenii mei și toate cunoștințele mele mi-au zis dar tu tot ce poți să faci în România, poți să faci și aici. Am stat și m-am gândit, poate nu ar fi rău să încerc.’, a declarat blonda.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.