VIDEO | Bătaie ca-n filme cu consilieri PSD într-un bar din Huși

Bătaie ca în Vestul Sălbatic într-un bar din Huși între consilierii Partidului Social Democrat. După ce s-au prins în hora Unirii, mai mulți politicieni au mers la un bar unde au consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-au luat la ceartă.  S-au înjurat și s-au bătut cu pumnii și scaunele din bar.

Totul s-a întâmplat au avut loc în barul Gin Tonic din municipiul Huși. Acolo, doi membri ai organizației locale PSD s-au luat la bătaie și și-au aruncat cu paharele de alcool în cap, după care au început să-ți împartă pumni și picioare ca în ringul de kickbox.

Seara a început cu petrecere și dansuri, iar apoi a izbucnit o ceartă între ei. Martorii au povestit că unul dintre bărbați a început să aibă un comportament straniu și a început să-i ia în râs pe ceilalți. După un schimb brutal de injurii, a început măcelul.

Citește și  Cel mai bun desert polonez pentru sărbători: Îngeri de Crăciun

„Când vorbeau liniștiți, când se făceau în fel și chip și se înjurau. Medicul de la spital era mai tare în gură și îi spunea celuilalt că îl bate și îl bagă în portbagaj”, a povestit un martor.

VIDEO

Martorii mai susțin că cei doi s-au amenințat teribil înainte să sară la bătaie. După ce s-a ajuns la scaune în cap, a ajuns și Poliția la fața locului.  Protagoniștii nu au putut nega cele întâmplate, dat fiind faptul că întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere ale localului. Oamenii legii au deschis dosar penal și continuă cercetările.