VIDEO: Viorica de la Clejani îi cântă lui Ludovic Orban, de ziua lui, dupa scandalul cu Margherita

Astazi, de ziua lui Ludovic Orban, Viorica de la Clejani, in plin scandal al Margheritei, ii face dedicatii muzicale premierului Romaniei.

 

Desi părea distrusă după ce Margherita de la Clejani a făcut un accident în Capitală si se vorbeste despre consum de substante halucinogene, ‘’șefa’’ familiei a dat durerea pe… muzică. Astfel, acum când Ludovic Orban împlinește 57 de ani, Viorica a făcut show cu dedicații speciale. Totul s-a intamplat in cadrul unui interviu realizat de www.romaniatv.net, Vezi, mai jos, întreaga cântare.

Viorica de la Clejani, după aflarea vestii că fiica ei a făcut accidentul mediatizat la unison, a avut o iesire necontrolată sâmbătă, atunci când jurnaliștii antena3.ro au făcut o transmisiune live din fata vilei Clejanilor. Atunci, cuprinsă de furie, dar și de sentimentul că situația generată de Margherita are proportii mai mari decât ar putea părea la prima vedere, Viorica de la Clejani a pus…furtunul cu apă pe camerele, microfoanele, dar mai ales trupurile jurnalistilor veniti la fata locului. Totul, după ce, în prealabil, a stropit întreaga suflare Antena 3 cu un bidon cu lapte.

Viorica de la Clejani: ‘’Dacă erați în locul meu…’’

La putin timp după operațiunea ‘’furtunul’’ , Viorica de la Clejani a publicat un mesaj-reacție, pe contul ei de Instagram. Nu este exclus să se fi simțit vinovată de modul în care a actionat, așa că a scris asta:

În tot acest timp, Ionită de la Clejani, capul familiei, se afla la politie cu Margherita, acolo unde incerca să afle ce se petrece, după ce vestea că fiica este la secție a aflat-o din presă.Cu sufletul cât un purice, Ioniță a mers să-și apere odrasla, iar când a ieșit în fata jurnaliștilor a încercat, părintește, să nege acuzațiile.

Viorica de la Clejani a recunoscut

Viorica de la Clejani a declarat că, într-adevăr, Margherita era drogată în clipele în care a făcut accidentul în urma căruia mașina sa, Ranger Rover, s-a transformat într-o epavă, cel puțin în zona frontală. Cu toate că, în prima fază, părinții fetei au negat faptul că Marga ar fi consumat substante halucinogene, acum, adevărul a ieșit la suprafață. Dar cu jumătate de gură… În sensul că mama cântăreței a declarat că efectul halucinogen a fost dat, de fapt, de pastilele de slăbit pe care le ia Marga, și nu de substante interzise.

De cealaltă parte, Fulgy, mezinul familiei a reacționat la tot acest scandal al accidentului prin a-și închide conturile de socializare, pentru a nu fi nevoit să dea explicatii în fața cuiva sau să răspundă la acuzatiile care i se imputau Margheritei de la Clejani.  Fulgy, însă, nu este nici el străin de probeleme cu iz penal. Si asta în condițiile în care a fost implicat în mai multe scandaluri, care au culminat cu momentul necontrolat când, după o ceartă cu o angajată a unui magazin de parfumuri, a scos o brichetă, a început să urle și să amenințe că urmează sa dea foc întregii prăvălii. A fost, totuși, potolit, în cele din urmă de reprezentanții firmei de pază.

Margherita de la Clejani, prima reactie după accident

Margherita de la Clejani, a doua zi dupa accidentul din Bucuresti, a iesit la o plimbare prin parc,  alături de partenerul ei. Partener despre mama fetei, spune că este, de fapt, gay. Cu toate acestea, cei doi au fost si importalizati în ipostaze romatice, ba chiar sărutându-se pasional. In tot acest timp, consumau bere, iar comportamentul baiatului nu parea de pus in rama. A fost filmat in timp ce vorbea singur, cu spatele la Margherita de la Clejani, iar apoi a recurs și la un gest absolut neasteptat. Probabil deranjat de prezenta celebrei maimuțe a Margheritei, tânărul a lovit animalul cu palma peste cap. Apoi, cei doi au continuat o discutie, intinsi pe jos, au savurat berile si le-au aruncat… langă ei.

 

Iată mai jos, dedicatia muzica pe care i-a făcut-o Viorica de la Clejani premierului Ludovic Orban, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.