Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Atacurile cerebrale l-au pus la pământ

În ultima perioadă, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, are mari probleme de sănătate. Soția nu-l slăbește din ochi.

Viorel Lis nu mai este omul de altădată. Are mari probleme de sănătate, iar Oana lucrează doar online pentru a fi alături de el.

Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Atacurile cerebrale l-au pus la pământ

Sunt de 21 de ani împreună și Oana Lis îi este permanent alături de soțul său. Din păcate însă, Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Acesta are o situație gravă, ca urmare a atacurilor cerebrale pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului. Oana spune că Viorel obosește din ce în ce mai mult și uneori nu mai poate articula atât de bine cuvintele. „Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a declarat Oana Lis.

oana lis

Blonda lucrează de acasă

Până acum acesta a fost doar la spitale private și încă nu se simte în stare să se interneze. Pentru a fi permanent alături de soțul său, Oana nu se mai duce la cabinet, ci lucrează de acasă.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, a spus soția lui Viorel Lis. Dacă până acum spunea că își dorește cu ardoare un copil, Oana a refuzat să facă inseminare. Mai mult, aceasta regretă că nu a făcut până acum un copil cu soțul său, ajuns la vârsta de 76 de ani.

”Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a mărturisit soția fostului primar al Bucureștiului.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.