Viorel Lis merge la jocurile de noroc cu soția

Fostul primar al  Capitalei, Viorel Lis, merge în continuare la jocurile de noroc. De data asta, cu soția.

Fostul edil al Bucureștiului, a fost surprins recent la jocurile de noroc. De data asta, Oana Lis a fost alături de el conștientă că soțul său nu poate scăpa niciodată de acest microb.

Viorel Lis merge la jocurile de noroc cu soția

La 76 de ani, Viorel Lis nu se lasă. Chiar dacă nu mai joacă la fel de înainte, acesta nu renunță la cazinouri. Soția sa, Oana, nu doar că nu se supără, ba chiar îl susține. Ce-I drept, Lis spune că nu mai cheltuiește sume atât de mari ca înainte. Mai ales că a fost o perioadă în care acesta a pierdut o sumă mare de bani la cazinouri. Potrivit cancan.ro, cei doi au fost văzuți la unul dintre cazinourile bucureștene.

Fostul primar al Capitalei s-a bucurat ca un copil de momentele jocului, dar nu a stat pprea mult în sală, semn că norocul nu a fost atunci de partea lui.

Citește și  Fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu își face studio de videochat

viorel și oana lis

Oana îmi pune biletele

Mă ține în viață faptul că joc zilnic la pariuri sportive. Neputând să mai muncesc, mă uit toată ziua la meciuri. Am câștigat marțea trecută 1.500 de lei la pariuri sportive, pe meciurile din preliminariile Euro 2020.

Am evitat surpriza Bulgaria – Kosova 2-3. Am avut și victoria României. Nu joc toate sporturile, ci doar fotbal, tenis, handbal și baschet. Prietena mea, Oana, îmi pune biletele”, a declarat Viorel Lis pentru libertatea.ro, cu ceva timp în urmă.

În acel moment, Viorel Lis era convins de faptul că patronii de jocuri de noroc poartă toată vina pentru câștigurile foarte mici. Acesta susținea că aparatele sunt programate în așa fel încât oamenii să iasă în pierdere, nicidecum să plece acasă cu câștigul care li se cuvine.  Chiar dacă a pierdut mulți ban, acesta a avut și mână bună de multe ori, rotunjindu-și veniturile.

Citește și  Anca Serea a făcut transfuzie de sânge. De ce boală suferă vedeta

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.