Viorica de la Clejani a găsit răspunsul pentru problemele fiicei sale. Nu are bărbat

Nu știe cum să mai scoată capul din pământ din cauza problemelor făcute de Margherita, dar Viorica a găsit răspunsul. Nu are bărbat.

Ce se întâmplă cu Margherita în ultima perioadă? De ce face numai prostii? Viorica de la Clejani știe tot. Nu are bărbat, spune cântăreața.

Viorica de la Clejani a găsit răspunsul pentru problemele fiicei sale. Nu are bărbat

Una dintre cele mai îndrăgite soliste ale României, Viorica de la Clejani a dat explicații uluitoare legate de problemele cu care se confruntă fiica sa în ultima perioadă.

Viorica de la Clejani dă explicații șocante în legătură cu problemele pe care le are fata ei. Mama Margheritei spune că aceasta e atât de nervoasă în ultima perioadă din cauza problemelor hormonale. Și asta pentru că nu are bărbat, a spus artista. Ce-I drept, nici pentru o mamă să aibă un așa copil, nu e ușor…

margherita

Cu doar câteva luni în urmă bruneta a provocat un accident în urma căruia polițiștii au aflat că a fost drogată. Mai nou, aceasta a fost iar în centrul atenției, după ce a provocat un scandal în București. Tânăra se afla la o agenție de imobiliare, când le-a luat la bătaie pe două angajate, iar pe una a mușcat-o și a zgâriat-o.

Ce spune poliția

Sigur că în această situație, a fost chemată poliția să rezolve cazul.  ”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată̆ cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societă̆ți comerciale.

La locație au sosit polițișții care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezență la fața locului. În cauză polițișții au întocmit un dosar sub aspectul să̆vârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare. Iar cercetările continuă̆ pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au declarat atunci oamenii legii.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.