Viorica de la Clejani operată de urgență

Se pare că familia Clejanilor nu mai scapă de probleme. După scandalul cu Margherita, acum Viorica a fost operată de urgență.

A avut mari probleme de sănătate și a trebuit să fie operată de urgență. Cum se simte acum Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani operată de urgență

Familia Clejanilor pare să nu mai scape de probleme. După ce a avut mari probleme cu Margherita, care a fost prinsă drogată la volan, acum Viorica s-a internat de urgență în spital, unde a fost operată. Invitată în emisiunea Acces direct, aceasta a mărturisit că medicii i-au spus că are cataractă. Totul a decurs bine, însă Viorica spune că mai are destul de mult până să vadă ca înainte.

”Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate!”, a dezvăluit Viorica din Clejani.

Citește și  A început urmărirea penală împotriva Margheritei

 

Vedeta a dat mulți bani și la dentist

De asemenea, Viorica de la Clejani a spus că a trebuit să dea o sumă mare de bani și pentru a-și rezolva problemele cu dinții.

”Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv. ”, a mărturisit Viorica de la Clejani la Antena 1.

 

Margherita a fost prinsă drogată la volan

Cu câteva luni în urmă, mai precis la finalul lunii mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident. Prezenți la fața locului, polițitii au testat-o inițial pentru alcool, dar în final s-a descoperit că a fost drogată. La momentul accidentului, șocați, Ioniță și Viorica de la Clejani au spus că nu e posibil ca fata lor să se drogheze dar rezultatul a fost altul.

Citește și  Viorica de la Clejani a găsit răspunsul pentru problemele fiicei sale. Nu are bărbat

“Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu poliţia, presa. Nu avea de ce să plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic. Suntem în urmărirea penală, rămâne de lămurit ce substanţe a consumat. Substanţe de la farmacie a consumat şi o celebra sportivă, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri”, a declara Ioniţă de la Clejani.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.