Viorica de la Clejani trece prin momente grele. Vedeta are probleme mari de sănătate

Viorica de la Clejani și-a dorit dintotdeauna să fie suplă și a ținut tot felul de cure de slăbire care i-au dat sănătatea peste cap.

Cântăreața și Ioniță au fost surprinși de paparazzi Click recent ieșind dintr-o clinică privată unde artista și-a făcut mai multe analize medicale care nu i-au ieșit deloc bine. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Singura mea legumă preferată e porcul

„Nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. Am făcut foamea la greu. Am fost și bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud.

Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat.

Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, recent, într-o emisiune tv.

Citește și  Marea gimnastă Andreea Răducan, dezvăluiri fără precedent. A făcut investiții inteligent

Vrea să-și opereze gușa

Viorica nu se potolește și acum vrea să-și facă o intervenție chirurgicală la gușă dar pentru acest lucru medicul i-a spus să mai dea jos încă 10-15 kilograme. „Oglinda cred că se sperie de mine.

Nu știu ce sentiment are ea. Se zice că omul frumos întotdeauna când se uită în oglindă este nemulțumit. Deci cu oglinda sunt certată pe undeva, nu știu cum e la ea. Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc. Ador mâncarea, am zis, când m-oi duce, să mor sătulă!”, a povestit Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata