Viviana Sposub, mărturisiri inedite din dormitor. Blonda spune totul. E de-a dreptul incredibil!

Chiar dacă se află în plin divorț cu Andreea Bălan, George Burcea e îndrăgostit nebunește de Viviana Sposub. Prezentatoarea face mărturisiri inedite din dormitor.

Ce face Viviana Sposub cu iubitul său, George Burcea, în dormitor? Blonda spune totul.

Viviana Sposub, mărturisiri inedite din dormitor. Blonda spune totul. E de-a dreptul incredibil!

S-au îndrăgosit la emisiunea Ferma de la ProTV și de atunci formează un cuplu. Chiar dacă nimeni nu le-a dat vreo șansă, cei doi au demonstrat că iubirea poate învinge orice obstacol. Iar acum se pare că vor să treacă la următoarea etapă din viață. Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc deloc să se sărute și să se îmbrățișeze în fața camerelor de luat vederi. Bomba bombelor a venit în momentul în care Elena Chiriac, una dintre colegele Vivianei, a spus tuturor ce face aceasta înainte de a intra în pat cu George.

Nu stă niciodată lângă George nemachiată, nici măcar în pat

‘A fost falsă. Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva’, a declarat Elena, la  emisiunea Ferma de la ProTV.

George Burcea nu mai poate trăi fără Viviana

Fostul soț al Andreei Bălan spun că sentimentele sale pentru Viviana sunt din ce în ce mai profunde și îi este foarte greu când nu e lângă el.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, a declarat George Burcea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.