Viviana Sposub, pusă la zid de Mihaela Rădulescu. De azi înainte, nu vreau să te mai aud că te plângi

La scurt timp după ce au apărut imaginile cu sărutul dintre Viviana Sposub și George Burcea, Mihaela Rădulescu a luat atitudine. Prezentatoarea a fost pusă la zid de diva de la Monaco.

Mihalea Rădulescu a văzut imaginile intime cu George Burcea și Viviana Sposub. Tânăra a fost pusă la zid de prezentatoarea emisiunii Ferma.

Viviana Sposub, pusă la zid de Mihaela Rădulescu. De azi înainte, nu vreau să te mai aud că te plângi

Chiar dacă pare blândă, Mihaela Rădulescu s-a supărat foarte rău după ce a văzut imaginile cu sărutul dintre Viviana Sposub și fostul soț al Andreei Bălan. Tânăra prezentatoare a fost imediat pusă la zid. Se pare că Mihaela Rădulescu a fost intrigată și de faptul că Viviana nu-și face treaba.

viviana sposub

Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok

Supărată foc pe Viviana Sposub că nu s-a trezit dimineața, Mihaela Rădulescu a pus-o la colț. Mai mult, aceasta i-a atras atenția că Bogdan a lucrat în locul său.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, s-a plâns Viviana Sposub.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” i-a replicat Mihaela Rădulescu.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.