Vladimir Putin e grav bolnav. Ce probleme are țarul Rusiei

Să fie Putin un copil răsfățat care vrea să-și ia jucăriile sau, așa cum se aude tot mai des, suferă de o maladie îngrozitoare? Iată care sunt informațiile de ultimă oră.

Vladimir Putin e grav bolnav. Ce probleme are țarul Rusiei

Potrivit unei surse de la Pentagon, citată de Daily Mail, Vladimir Putin ar avea un „cancer intestinal în fază terminală”. Un prim indiciu care a dat de gândit a fost faptul că, după ce a ordonat invazia Ucrainei, Putin a apărut în public cu fața umflată. Ce demonstrează acest lucru?

Că administrează medicamente. Fie steroizi, fie pentru cancer. Figura sa arată că suferă foarte mult, iar acest lucru îl face să fie mult mai agresiv decât este de obicei. Pentru a lăsa moștenire istoriei un lucru nemaifăcut, este mai hotărât ca niciodată să continue războiul, fără să-i pese de consecințe.

Citește și  Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episod șocant. Blonda a fost bruscată de afacerist

Vladimir Putin a stat în izolare completă de când a început pandemia

Un ofițer de informații militare care lucrează la Pentagon a spus că analiștii l-au analizat cât se poate de bine pe Putin și au ajuns la concluzia că bărbatul care anul acesta va împlini vârsta de 70 de ani, este pe ultima sută de metri. Acesta spune că l-a văzut pe liderul de la Kremlin și zâmbind în trecut, dar acest lucru nu se mai întâmplă de mult.

La rândul său, Lord David Owen, fost secretar de stat pentru afaceri externe și Commonwealth din UK, susține că Putin e posibil să ia steroizi anabolizanți, care sunt substanțe folosite de atleți pentru creșterea performanței. Din păcate însă, efectele secundare sunt foarte puternice și mai ales vizibile. Astfel s-ar explica chipul liderului rus, căruia pare că i s-a schimbat și forma feței. De asemenea, lordul David Owen exclude posibilitatea ca Putin să-și fi făcut vreo operație estetică sau să fi apelat la botox.

Citește și  Lidia Fecioru a făcut previziuni tulburătoare pentru acest an. Nu va fi ușor prin ce va trece România

Fostul ministru a amintit la Times Radio și de faptul că Vladimir Putin a stat în izolare completă de când a început pandemia de coronavirus și nu a văzut pe nimeni. În plus, apropiații sunt obligați să stea în izolare înainte de a vorbi cu el. Din acest motiv starea lui mentală s-ar fi înrăutățit.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata