Vladimir Putin și-a ascuns familia într-un oraș subteran. Ce are de gând liderul de la Kremlin

Spun sursele că Vladimir Putin se gândește la un război nuclear. A luat deja și primele măsuri cu familia.

Vladimir Putin și-a ascuns familia într-un oraș subteran. Ce are de gând liderul de la Kremlin

Acțiunile din ultima săptămână ale președintelui Vladimir Putin sunt de neînțeles. Sursele susțin că acesta a luat foc de când a văzut câte piedici îi pun ucrainienii și vrea să facă următorul pas: să arunce bomba nucleară.

Deși mulți văd amenințarea lui ca pe o râzgâială de copil care nu și-a primit jucăriile pe care le dorea, există și voci care afirmă că e greu pentru oricine să anticipeze mișcările lui Putin. Până una alta, se zvonește că și-a pus familia la adăpost într-un oraș subteran din Siberia, acolo unde ar fi protejați în caz de război nuclear.

Citește și  Scandal fără precedent între Leo de la Strehaia și fosta sa soție, Anca

Personajul care a făcut public această informație este politologul Valeri Solovei, potrivit căruia buncărul de lux al oficialului rus ar fi situat în Muncii Altai. Se pare că e vorba de un adevărat oraș subteran, dotat după ultimele standarde.

Alina Kabaeva, singura capabilă să-i influențeze deciziile

Fost profesor la Institutul de stat pentru relații internaționale din Moscova, Solovei afirmă că toate acțiunile lui Putin ascund de fapt o problemă medicală pe care acesta o are. Și mai grav, e faptul că Șolovei a vorbit și de faptul că Putin și ministrul apărării, Serghei Șoigu ar fi participat și la… ritualuri șamanice secrete, dar nu a specificat în ce scop.

Așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, declarațiile profesorului au atras ura Kremlinului de partea lui, fiind interogat de autoritățile ruse nu mai puțin de 7 ore. Considerat un adept al teoriilor conspirației, acestuia i-a fost percheziționată și casa dar, pentru că nu au existat dovezi, a fost eliberat.

Citește și  Monica Bârlădeanu, vedetă la Antena 1. Ce emisiune iubită de public va prezenta în curând

Cât privește soția lui Vladimir Putin, se vorbește tot mai des că actuala soție a liderului rus ar fi fosta gimnastă Alina Kabaeva, singura capabilă să-i influențeze deciziile.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata