Vlăduța Lupău a povestit despre marea durere a vieții. Nimeni nu a știut asta până acum

E pentru prima dată când a spus că a pierdut două sarcini și a fost extrem de îngrijorată să nu se întâmple acest lucru și a treia oară.

Vlăduța Lupău a povestit despre marea durere a vieții. Nimeni nu a știut asta până acum

Și-a dorit de multă vreme să fie mamă și Divinitatea i-a împlinit acest vis, dar Vlăduța a suferit mult până atunci, pentru că a pierdut două sarcini. „Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole.

Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma a acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.  Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

Citește și  Simpaticul Liviu Vârciu și-a botezat băiatul

Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă.

E o traumă la nivelul oricărei femei chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie”, a mărturisit cântăreața.

A dat vestea cea mare de Buna Vestire

Vlăduța le-a spus fanilor că va deveni mamă chiar de Buna Vestire, iar fanii acesteia au fost în culmea fericirii. “Minunea mea  …azi de BUNA VESTIRE…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Citește și  Vlăduța Lupău mai vrea o fetiță. Ce educație are de gând să-i dea bebelușului care va veni pe lume

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo  (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu  voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică  … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!  Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! ”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Citește și  Ei sunt bărbații cu care Bianca Drăgușanu a vrut să facă copii. Să fie Bădălău fericitul tătic?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata