„Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept”

Nu mai e cale de întoarcere pentru Raluca și Walter Zenga. Cei doi au recunoscut că nu se mai înțeleg și au anunțat că singura cale este divorțul. „Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept”

Raluca și Walter Zenga nu mai locuiesc împreună. Divorțul se apropie cu pași repezi, iar Raluca a spus că „Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept”.

„Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept”

Sportivul spune că nu-și mai recunoaște soția cu care trăiește împreună de 17 ani și nu mai e cale de întoarcere. Potrivit libertatea.ro, ceea ce părea doar o bârfă nefondată s-a concretizat cu un divorț recunoscut de Walter Zenga.

raluca zenga

Într-un interviu acordat revistei viva.ro, Raluca a recunoscut că mariajul lor era pe final de mult. “Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze. Ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzii. (…) Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului.

Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede. Fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”.

Raluca recunoaște că soțul său a dat dovadă de multă înțelepciune

În același interviu, Raluca Zenga a recunoscut că bărbatul alături de care a stat 17 ani, a dat dovadă de multă înțelepciune și a aplanat multe conflicte dintre ei. “El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat. A dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a declarat aceasta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.