Walter Zenga, declarații uluitoare despre soție. Nu o mai recunosc deloc

Au anunțat că divorțează după 14 ani de relație. Walter Zenga a făcut declarații uluitoare. Nu o mai recunosc deloc.

Nu o mai recunoscut deloc pe femeia cu care am stat 14 ani, spune Walter Zenga. Antrenorul a recunoscut că cei doi vor divorța.

Walter Zenga, declarații uluitoare despre soție. Nu o mai recunosc deloc

Potrivit ciao.ro, Walter Zenga a reacționat imediat ce a aflat ce se vorbește despre divorțul său. Sportivul a dat o declarație care spune totul. Nu o mai recunosc deloc pe cea care mi-a fost soție timp de 14 ani, a spus Zenga. „Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat!

Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate relațiile dintre noi s-au răcit. Atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor.

Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii. Cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!„, a dezvăluit Walter Zenga.

Divorțul va avea loc în Dubai

De asemenea, Zenga a declarat pe pagina sa de facebook că a depus actele la Curtea de Apel din Dubai și că în curând căsătoria sa cu frumoasa Raluca va fi de domeniul trecutului. La vârsta de 60 de ani acesta va fi liber în curând. Atât el cât și Raluca, care are 37 de primăveri, vor putea să-și refacă viața cu cine dorește.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.